Panel 1

12 nov 2019

09:00 – 10:30

  • Tematica: Evoluția calității forței de muncă în agribusiness, producție alimentară, de băuturi și HORECA în Europa Centrală și de Sud-Est
  • Locație: Sala Constantin Bărbulescu, ASE București

 

  • Moderator:
  • Gheorghe Hurduzeu, Decan, Facultatea de Relații Economice Internționale, ASE
  • Comoderator: Leontin Dinulescu, Foodbiz
  • Speakeri:
    • Dan Gataiantu, Managing Partner Austria of Stein & Partner. Tema: „Leadership în vreme de incertitudine și lipsă a forței de muncă”
    • JakobHausmann, Antreprenor, Mica Elveție Tema: „Trei căi de îmbunătățire a calității forței de muncă”
    • E.S. Dl. Arthur Mattli, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar, Ambasada Confederației Elvețiene în România
    • Ion Biris, Antreprenor Loft. Tema: „Protecția investiției în training-ul forței de muncă”
    • Oana Livia Badea, Antreprenor, Working Market Agency. Tema “Integrarea forței de muncă importate. Eficiență și avantaje imediate”
    • Anita Panait, Director Executiv, HORA. Tema: Provocările încadrării forței de muncă non-UE”
  • Generatori dezbatere:
    • Mihai Focșa, CEO, QSP Systems
    • George Butunoiu, Antreprenor, Restocracy
    • Gabriel Biriș, Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran
    • Cristiana Copos, Antreprenor, Ana Pan
    • E.S. Dl. Salah Eldin Abdel Sadek Ahmed, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Arabe Egipt
    • Constantin Boștină, Președinte, ASPES
    • Alexandru Mironov, Senior editor, Știință și Tehnică
    • Valentina Vesler, Director Comunicare, Valvis Grup
    • Romulus Cristea, Senior editor, revista Foodbiz
  • Printre participanți:
    • Codin Năstase, Chief Risk Officer, Patria Bank
    • Alina Brăilescu, Antreprenor, Aba Art
    • Andrei Tauc, Head of HR, Honeywell