DESPRE BUCHAREST FOOD SUMMIT ediția a V-a, 6-15 octombrie 2022

În această toamnă România și Europa de sud-est se confruntă cu crize multiple: inflația accelerată și explozia prețurilor, războiul din Ucraina și instabilitatea securității, perturbarea lanțurilor globale de aprovizionare, criza energetică și criza climatică.

Cum faci să scoți capul din aceste crize? Cum te salvezi și cum te adaptezi noilor condiții? Există soluții de business într-un cadru populat de incertitudini? Există oportunități aduse de aceste crize? Răspunsurile le găsești la:

BucharestFoodSummit ediția a V-a, 6-15 octombrie 2022, o platformă interdisciplinară, dezvoltată pentru a stimula dezbaterea deschisă, pro și contra, a celor mai actuale și importante evoluții din agribusiness, producție alimentară, producție de băuturi, retail și HoReCa.

Acest summit, adună, la cel mai înalt nivel, fermieri, antreprenori, proprietari, bancheri, conducători, asiguratori, cercetători și reprezentanți ai mediului universitar care, împreună cu reprezentanții administrațiilor centrale și locale, au oportunitatea de a contribui la dezbateri care pot influența viitorul acestor sectoare.

Soluțiile nu au o sursă unică, de aceea, se cere o colaborare fără precedent între autoritățile centrale și locale, mediul de afaceri, mediul academic și de cercetare pentru a putea depăși dificultățile prezente și a identifica direcțiile și investițiile viitoare.

La BucharestFoodSummit ediția a V-a, 6-15 octombrie 2022, facem business imediat împreună, aflăm ultimele noutăți din domeniile care ne interesează, ne întâlnim cu decidenți asemenea nouă și verificăm afirmația:

Din economia sud-est europeană scapă cine ȘTIE!

De ce să participi?

1. Să afli cele mai noi informații de la cei mai importanți jucători: tendințele din piață și perspectivele imediate.

2. Să te întâlnești cu cei mai importanți decidenți din business și administrația din Europa de Sud-Est care îți explică perspectivele României în zonă.

3. Să identifici noi oportunități de dezvoltare a afacerilor, să vinzi și să închizi contracte imediat.

4. Să descoperi informații noi de la sute de fermieri, producători, procesatori, retaileri, consumatori, decidenți HoReCa, care participă la BucharestFoodSummit, ediția a V-a, 6-15 octombrie 2022.

5. Să găsești surse noi de finanțare și să descoperi ultimele tehnologii care te ajută să-ți eficientizezi activitatea.

6. Să ai timp mai multe zile pentru discuții și consolidarea relațiilor de networking, să profiți de întâlnirile 1 la 1 cu cei mai importanți decidenți.

7. Să înveți din experiențele și poveștile de succes ale partenerilor, competitorilor și specialiștilor pe care e greu să-i găsești la un loc în altă parte.

Vă așteptăm!