DESPRE BUCHAREST FOOD SUMMIT ediția a VII-a, 09-11 octombrie 2024

Bucharest Food Summit este cel mai important eveniment din Europa de Sud-Est dedicat sectorului agribusiness, producției alimentare, producției de băuturi, retail-ului, HoReCa și domeniile conexe.

În cadrul summit-ului, experți și lideri din industrie, autorități locale și internaționale, antreprenori și profesioniști se reunesc pentru a discuta ultimele trenduri, provocări și oportunități din domeniu.

Misiunea Noastră

Scopul nostru este de a crea platforme de discuții și networking la cel mai înalt nivel, facilitând schimbul de cunoștințe, idei și experiențe între toți participanții. Ne dorim să impulsionăm dezvoltarea și inovarea în industrie, oferind acces la informații valoroase și oportunități de colaborare unice.

Ce oferim

Bucharest Food Summit se desfășoară pe parcursul a trei zile pline de evenimente și sesiuni captivante. Participanții au ocazia să asiste la prezentări susținute de experți de top, să participe la dezbateri interactive și să se implice în sesiuni de networking alături de lideri din domeniu.

Summit-ul include:

  • Prezentări și sesiuni pe teme de actualitate și importanță majoră pentru industrie.
  • Expoziții și degustări de produse , oferind participanților posibilitatea de a descoperi noi produs și inovații.
  • Networking la nivel ridicat, facilitând conexiuni între antreprenori, reprezentanți de vârf ai autorităților centrale și locale și conducători ai mediului academic
  • Conținut exclusiv, accesibil doar participanților la summit, despre ultimele tendințe și inovații în agribusiness și industria alimentară.

Vă așteptăm!