Panel 2
12 nov 2019
09:30 – 10:30
[ultimate_spacer height=”30″]
- Tematica: Alianța producătorilor agroalimentari cu retailerii și consumatorii. Căi de realizare – Panel organizat sub coordonarea Grupului Agrointeligența
- Locație: Sala Madgearu, Academia de Studii Economice din București
- Moderator: Vlad Macovei, Președinte, Grupul Agrointeligența
- Comoderator: Silviu Petcu, Realizator program “Bucate și vin, din plin”
- Speakeri:
- Dimitrie Muscă, Președinte Combinatul Agroindustrial Curtici. Tema: Model de integrare 100% în sectorul agroalimentar: fermă vegetală, fermă zootehnică, unități de procesare carne-lapte, rețea de magazine proprii
- Alexandru Stănescu, Președinte Comisia pentru Agricultură, Camera Deputaților. Tema: Prioritățile legislative ale anului 2020 în sectorul agroalimentar cu impact și asupra consumatorului
- Emil Dumitru, Secretar de Stat, Ministerul Agriculturii. Tema: Cum vede Ministerul Agriculturii construirea alianței între producătorii agroalimentari, consumatori și retaileri
- Gheorghe Albu, Președinte, Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România. Tema: Relația fermierilor cu procesatorii, retailerii și consumatorii. Ce mai trebuie îmbunătățit
- Liviu Bălănici, Antreprenor, Panifcom Iași. Tema: Povestea unui producător agroalimentar care face și lapte și pâine. Cu ce probleme se confruntă
- Dorin Cojocaru, Președinte, APRIL (Patronatul Laptelui). Tema: Provocările sectorului de lapte în 2020. Cum merge relație între producătorii de lapte și procesatori
- Alina Crețu, Director APPR – Asociația Producătorilor de Porumb din România. Tema: Porumbul – de la furcă la furculiță
- Generatori dezbatere:
- Viorela Pitulice, Senior editor, revista FoodBiz; Antreprenor, Agrostandard
- Bogdan Popovici, Bucharest Food Summit
- George Bădescu, Director, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România
- Adina Căvescu, Director GreCo
- Dana Tănase, Director Asociația Română a Cărnii
- Mihai Vișan, Director Executiv Romalimenta
- Ștefan Pădure, Președinte, Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc (APAR)
- Cristian Gretcu, Corealizator, program “Bucate si vin, din plin”
- Printre participanți
- Marius Cioban, Director commercial, Novita Impex
- Elena Sibian, Sales Representative. Hochland
- Iurascu Teodora, Tellurium Chemical