Panel 3

12 nov 2019

11:00 – 12:30

[ultimate_spacer height=”30″]
  • Tematica: Modele de succes în business. Tehnici de îmbunătățire a calității serviciilor. Eficientizarea dialogului dintre mediul de afaceri și autorități.
  • Locație: Sala Constantin Bărbulescu, ASE București

 

  • Moderator: Ion Biriș, Antreprenor, Loft
  • Comoderator: Leontin Dinulescu,  Președinte, Event Space
  • Speakeri:
    • E.S.  José Guillermo Ordorica ROBLES, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar, Ambasada Statelor Unite Mexicane. Tema: “Mexico as a Global Partner”
    • George Butunoiu, Antreprenor, Restocracy. Tema: „Evoluția serviciilor în HORECA: client versus top management”
    • Marius Iliev, General Manager, Vintruvian Estates. Tema: „De ce am cumpărat o podgorie celebră?”
    • Reprezentant conducere ANPC (confirmat)
    • Adrian Rădulescu, Președinte, Asociația Fermierilor din România. Tema: „Ce așteptăm de la comunicarea cu autoritățile locale și centrale?”
  • Generatori dezbatere:
    • Constantin Boștină, Antreprenor, CEO, Economistul
    • Cristina Popescu, Director General, Romfilatelia
    • Alexandru Țachianu, Antreprenor, Smart Agrotehnik
    • Răzvan Savaliuc, Antreprenor, Juridex Media
    • Laurențiu Cazan, Director Științific, ASPES
    • Romulus Cristea, Senior editor, revista Foodbiz
    • Cornel Nistorescu, Antreprenor, Cotidianul
    • Ion Cîmpeanu, Activist mediu
  • Printre Participanți:
    • Mădălin Niculae, Sales and Horeca Manager, Hochland
    • Alina Brăilescu, Antreprenor, Aba Art
    • Max Bălășescu, Antreprenor, Auto Logistics
    • Andrei Iva, Antreprenor, Târgul de Vinuri GoodWine
    • Ciprian Văcaru, Președinte, Organizația de Tineret BNS