PROGRAMUL EVENIMENTULUI
8 septembrie
Prezentare BucharestFoodSummit 2020
– Rolul partenerilor și sponsorilor
SPEAKERS:
Nicolae Badea, Antreprenor, CEO Computerland România
Jean Valvis, Antreprenor, Valvis Holding
Gabriel Biriș, Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran
– Prezentare și analiză – produse alimentare de colecție: Domeniile Urlați
SPEAKER
Gabriel Rădulescu, Antreprenor, Domeniile Urlați
PARTENER: The Grill
21 septembrie
Conferință internațională online – limba engleză
„Profits from investment in horticulture”
MODERATOR:
Mihail Coman, Director General, ICDP Pitești Mărăcineni
CO-MODERATOR:
Leontin Dinulescu, Bucharest Food Summit
SPEAKERS:
Silvana Nicola, Professor, University of Turin, Department of Agricultural, Forest and Food Sciences
Theme: “Hydroponic growing systems and their potentialities”
Giuseppe Calcagni, President of Besana Nut Industry, Naples, Italy
Theme: „Is nut sector an efficient investment for Romania? What nut(s) are generating profits for Romania environment?”
Yüksel-Tüzel, Ege University Agriculture Faculty, Department of Horticulture, Turkey
Theme: „Sustainable Production Systems in Greenhouses”
CONTACT:
Ioana Ștefanco – 0763 758 812 – ioana.stefanco@eventspace.ro
22 septembrie
Deschiderea oficială BucharestFoodSummit 2020
– Rolul media în integrarea și dezvoltarea producției alimentare și de băuturi
– Prezentare și analiză – produse alimentare tradiționale românești: Pietroasa Rersearch & Innovation
MODERATOR:
Răzvan Teodorescu, Prorector, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară
CO-MODERATOR:
Bogdan Popovici, BucharestFoodSummit
SPEAKERS:
Adrian Oros, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale – mesaj citit de Aurel Simion, Secretar de Stat MADR
Sorin Mihai Cîmpeanu, Rector, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară
Nicolae Badea, Antreprenor, CEO Computerland Romania
Gabriel Biriș, Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran
Cristina Leorenț, Director TVR Internațional
PARTENER: Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București
CONTACT:
Ioana Ștefanco – 0763 758 812 – ioana.stefanco@eventspace.ro
29 septembrie
Prezentări și analiză – produse alimentare de colecție
14 octombrie
SOLD OUT
Cum accelerăm integrarea producției și desfacerii în agribusiness.
MODERATOR:
Gabriel Biriș, Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran
CO-MODERATOR:
Bogdan Popovici, BucharestFoodSummit
SPEAKERS:
Dimitrie Muscă, Antreprenor, Președinte Grupul CAI Curtici
Tema: „Modalități de integrare care consolidează profitul companiilor participante. Resurse de profit suplimentare.”
Alexandru Baciu, Antreprenor Ferma Baciu
Tema: „Creșterea gradului de integrare prin producția de curent electric în fermă”
Calin Muscă, Antreprenor, Pork Prod
Tema: „Zootehnia românească dispare? E preferabil ca profitul sa fie din importuri?”
Nicușor Șerban, Președinte Clubul Fermierilor Români
Tema: „Ne putem pregăti în mod real pentru integrare? Trei propuneri.”
Emil Dumitru, Secretar de Stat, MADR
Tema: “Mecanisme guvernamentale pentru stimularea integrării”
GENERATORI DE DEZBATERE:
Valeriu Tabără, Președinte ASAS
Nicolae Badea, Președinte Computerland România
Sorin Cîmpeanu, Rector USAMV
Adrian Rădulescu, Președinte, Asociația Fermierilor din România
Alexandru Stănescu, Președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților
Nicolae Istudor, Rector, ASE București
Răzvan Teodorescu, Prorector, USAMV București
EXTRAS LISTĂ PERTICIPANȚI:
Nicu Vasile, Președinte LAPAR
Leontin Dinulescu, BucharestFoodSummit
Nicolae Valentin Vlăduț, Dir. Gen. INMA
Alexandru Ungurelu, BucharestFoodSummit
Jozsef Thoth, Antreprenor, Juglans Dacic
Contact: Ioana Ștefanco – 0763 758 812 – ioana.stefanco@eventspace.ro
15 octombrie
Prezentare și analiză – produse alimentare de colecție
28 octombrie
Evoluția rețelor de retail moderne. Influența asupra producției naționale alimentare și de băuturi, și produselor locale.
Feedback-ul brandului de țară către agribusiness, producție alimentară, producție de băuturi, retail și HoReCa. Regiuni europene și modele de urmat.
SPEAKERS:
George Scarlat, Secretar de Stat, MADR
Paul Anghel, Director general ANPC
Jean Valvis, Antreprenor, Valvis Holding
Daniel Botanoiu, Fermier, consultant în afaceri agricole
Valeriu Tabară, Președinte, ASAS
Dimitrie Muscă, Președinte, Combinatul Agroindustrial Curtici
Tema: „Magazine de proximitate proprii sau colaborare cu marile lanțuri de supermarket?”
Alexandru Stănescu, Președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților
PARTENER: Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu-Şişeşti”
Software și roboți pentru eficientizarea procesului de producție alimentară. Packaging. IOT. Trasabilitate.
CONTACT:
Ioana Ștefanco – 0763 758 812 – ioana.stefanco@eventspace.ro
29 octombrie
Prezentare și analiză – produse alimentare de colecție
11 noiembrie
Finanțare. Competitivitate. Promovare.
- Este eficientizarea și transparența comunicării între mediul de afaceri privat, autoritățile locale și autoritățile centrale în agribusiness condiție obligatorie pentru creșterea competitivității produselor?
- Cum influențează brandul de țară exportul de vinuri, ape minerale și produse agroalimentare.
- Finanțarea modernă și subvențiile – motor pentru creșterea competitivității, sporirea gradului de integrare și asigurarea securității alimentare.
SPEAKERS:
Dan Suciu, Purtător de cuvânt, BNR
Tema: „Comunicarea prin tehnologie înlocuiește comunicarea interumană. Obligativitatea de transparentizare”
Ion Birș, Antreprenor Loft
Jean Valvis, Antreprenor, Valvis Holding
Gabriel Rădulescu, Antreprenor, Domeniile Urlați
Mihaela Popa, Prim Vice Președinte, CEC Bank
Codruț Nicolau, Director General Adjunct, Patria Bank
Adrian Pintea, Președinte, APIA
Contact – Ioana Ștefanco – 0763 758 812
19 noiembrie
BUCHAREST FOOD SUMMIT EDIȚIA A III-a 2020
ULTIMA ZI
Cercetare. Asociere. Integrare. Profit
SPEAKERI:
Adrian Oros, Ministru, MADR
Jean Valvis, Antreprenor, Valvis Holding
Nicolae Badea, Antreprenor, CEO Computerland România
Gabriel Biriș, Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran
Nicușor Șerban, Președinte, Clubul Fermierilor Români
Sorin Cîmpeanu, Rector USAMV
Expoziție, prezentare și analiză – produse alimentare de colecție
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul în funcție de răspunsul spearkerilor.