PROGRAMUL EVENIMENTELOR

BucharestFoodSummit.ro
Ediția a V-a, 6 – 15 octombrie 2022

”Rezistență și soluții urgente în condiții de crize multiple,
asigurarea rezilienței companiilor din lanțul alimentar”
[icon_timeline timeline_line_color=”#dd3333″ time_block_bg_color=”#ffffff” time_sep_color=”#ffffff” time_sep_bg_color=”#dd3333″][icon_timeline_sep time_sep_title=”Joi, 6 octombrie 2022″ seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” time_sep_color=”#ffffff” font_size=”desktop:20px;”][icon_timeline_feat title_font_color=”#4c4c4c”]

15:30-17:30 – Leader Space

(pe bază de invitație)

”Dispare forța de muncă clasică? Apare o nouă forță de muncă?”

SPEAKERI:

Nicolae Badea, CEO, Computerland România

Gabriel Biriș, Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran

George Butunoiu, Antreprenor, Restrocracy

Gheorghe Hurduzeu, Decan REI, ASE București

Călin Muscă, Fermier, Porkprod

Ionuț Olteanu, Fermier, Agromad

Varujan Pambuccian, Membru Comisia de Agricultură, Camera Deputaților

Răzvan Teodeorescu, Rector, USAMV București

GENERATORI DE DEZBATERE:

Andrei Coman – BucharestFoodSummit

Alexandru Harak – FoodIntelForum

Anca Gheorghică – Urbalendar

18:00 – Eveniment “From farm to table”

[/icon_timeline_feat][icon_timeline_sep time_sep_title=”Miercuri, 12 octombrie 2022″ seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” time_sep_color=”#ffffff” font_size=”desktop:20px;”][icon_timeline_feat title_font_color=”#4c4c4c”]

17:00 – 19:00 – Leader Space

(pe bază de invitație)

SPEAKERI:

George Stângă, Președinte, Comisia de Mediu, Camera Deputaților

Nicolae Badea, CEO Computerland România

Dacian Badea – Președinte, Fermele Ecologice Silvania

Paul Anghel, Director General ANPC

GENERATORI DE DEZBATERE 

Alexandru Stănescu – Director General, ADR Sud-Vest Oltenia

Ionuț Olteanu – Fermier, Agromad

PARTENER:  [/icon_timeline_feat][icon_timeline_sep time_sep_title=”Joi, 13 octombrie 2022″ seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” time_sep_color=”#ffffff” font_size=”desktop:20px;”][icon_timeline_feat title_font_color=”#4c4c4c”]

14:00 – 15:00 – Welcome coffee

15:00 – 16:15 – PANEL 1

”Reacțiile imprevizibile ale pieței și soluții sub stres continuu”

MODERATOR:

Valeriu Tabără – Președinte ASAS

CO-MODERATOR:

Ionuț Olteanu – Fermier, Agromad

15:00 – 15:10 – Deschidere oficială BucharestFoodSummit – Laudatio parteneri, sponsori, invitați

SPEAKERI:

Ion Scurtu – Vice-președinte Secția horticultură, ASAS
,,Posibilități de asigurare a populației României cu produse legumicole în următorii 20 de ani”

Liliana Tomoiagă – Director, Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Blaj

,,Tehnici inovative agroecologice în viticultură adaptate schimbărilor climatice, favorabile îmbunătățirii calități a produselor viti-vinicole”

Mihail Coman – Director General, Institutul de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură (ICDP) Pitești – Mărăcineni 
”Accelerator de Green Deal: Dezvoltarea pomiculturii în zona temperată într-o Nouă Lume Bazată pe Plante”

Dimitrie Muscă – Președinte, CAI Curtici
”Soluții imediate pentru sprijinirea luptei împotriva inflației: îngrășăminte, irigații, ritm de finanțare, garanții”

Varujan Pambuccian – Membru Comisia pentru Agricultură, Camera Deputaților
”Eficiență imediată: agricultura în medii controlate”

GENERATORI DE DEZBATERE:
George Sava – Director, Agenția Domeniile Statului

Alexandru Stănescu – Director General, ADR Sud-Vest Oltenia

Alexandru Baciu – Antreprenor, Fermele Baciu[/icon_timeline_feat][icon_timeline_feat title_font_color=”#4c4c4c”]

16:15 – 16:45 Coffee break

[/icon_timeline_feat][icon_timeline_feat title_font_color=”#4c4c4c”]

16:45 -18:00 PANEL 2

”Impactul reacțiilor imprevizibile ale investitorilor și consumatorilor sub stres continuu”

MODERATOR:

Lucian Albu – Director, Institutul de Prognoză Economică (IPE), Academia Română

CO-MODERATOR:

Leontin Dinulescu – FoodIntelForum

SPEAKERI:
Luchi Georgescu – Antreprenor, Meda Prod 98 /Beciul Domnesc

”Exemple de anomalii cu care se confrunta antreprenorii azi și care distrug afaceri. Soluții!”

Tiberiu Dănețiu – Director Marketing, Auchan

”Construirea de valoare împreună cu producătorii pentru consumatorii români”

Călin Costinaș – Deputy CEO PROFI

”Căi de susținere și creștere a producătorilor locali și conservare a tradițiilor, produselor, rețetelor originale. Dificultăți și soluții. Sustenabilitate !”

GENERATORI DE DEZBATERE:

David Todoran – Antreprenor, Lactate de Ibănești

Marius Cazacu – Antreprenor, Moș Costache

Marian Bogoescu – Secretar General, ASAS

 

18:15 – Prezentare produse de excelență corp diplomatic[/icon_timeline_feat][icon_timeline_feat title_font_color=”#4c4c4c”]

18:30 – Testare produse de excelență

[/icon_timeline_feat][icon_timeline_sep time_sep_title=”Vineri, 14 octombrie 2022″ seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” time_sep_color=”#ffffff” font_size=”desktop:20px;”][icon_timeline_feat title_font_color=”#4c4c4c”]

9:00 – 10:00 – Welcome breakfast

[/icon_timeline_feat][icon_timeline_feat title_font_color=”#4c4c4c”]

10:00 -11:00 PANEL 1

”Finanțarea acceleratorilor de dezvoltare economică”

MODERATOR:

Gabriel Biriș -Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran

CO-MODERATOR:

 – Irina Bogdan – Deputy Event Producer, BucharestFoodSummit

SPEAKERI:

Ion Biriș – Antreprenor Loft, Președinte HORA

”Modalități de eficientizare și de actualizare a modului de  fiscalizare în HoReCa.”

Lucian Bădilă – Co-fondator, 5 to go

”Cafenelele – locurile care țin comerțul stradal activ”

Daniel Mischie – CEO, City Grill

”Restaurantele – motorul turismului în România”

GENERATORI DE DEZBATERE:

Marian Damian – Antreprenor, The Grill

George Butunoiu – Antreprenor, Restocracy

Alexandru Mironov – Senior Editor Știință & Tehnică[/icon_timeline_feat][icon_timeline_feat title_font_color=”#4c4c4c”]

11:00 – 11:30 Coffee break

[/icon_timeline_feat][icon_timeline_feat title_font_color=”#4c4c4c”]

11:30 – 13:15 PANEL 2

”Mecanisme urgente de finanțare și sprijin financiar în agribusiness, producție alimentară, producție de băuturi, retail și HoReCa”

MODERATOR: Gabriel Biriș, Partener-fondator, Casa de avocatură Biriș-Goran

CO-MODERATOR: Leontin Dinulescu – FoodIntelForum

SPEAKERI:

George Sava – Director, Agenția Domeniile Statului

„Agenția Domeniilor Statului- componenta principală în conceptul de Securitate și siguranță alimentară a României. Realități și necesități.”

Cătălin Mahu – Antreprenor, La Mama

”De la 6 la 15 restaurante în 3 ani: Bugete, implementare, divizare permanentă”

Irina Avram – Director General, Ministerul de Finanțe

”Sprijinirea securității alimentare

Adrian Pintea – Director General, APIA

”Sectoare premiante la subvenții

Întrebări și propuneri către Petre Daea – Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și către Guvern:

”Cum se finanțează întreg lanțul alimentar în 2023 și se asigură securitatea alimentară?

Cu Valeriu TabărăIonuț OlteanuDimitrie MuscăGabriel Biriș

 

GENERATORI DE DEZBATERE

Nicolae Badea – Președinte, Computerland România

Alexandru Mironov – Senior Editor, Revista Știință & Tehnică

Constantin Boștină – Director, Economistul[/icon_timeline_feat][icon_timeline_feat title_font_color=”#4c4c4c”]

13:30 – 14:30 – Networking / testare expoziție produse tradiționale

[/icon_timeline_feat][icon_timeline_sep time_sep_title=”Sâmbătă, 15 octombrie 2022″ seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” time_sep_color=”#ffffff” font_size=”desktop:20px;”][icon_timeline_feat title_font_color=”#4c4c4c”]

Târg produse tradiționale – Teste Calitative

Locație: ASAS București[/icon_timeline_feat][/icon_timeline]