PROGRAMUL EVENIMENTELOR

BucharestFoodSummit.ro
Ediția a VII-a, 09-11 octombrie 2024

MIERCURI, 09 OCTOMBRIE 2024

17:00 -19:00

Direcțiile evoluției economice la sfârșitul anului 2024.
România și Europa de Sud-Est. Crize posibile, soluții posibile.

LeaderSpace

– by invitation only: Sponsors, Partners, VIP –

Expoziție și testare calitate:

  • Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
  • Artesana – Artizanii laptelui românesc
  • Domeniile Sâmburești – Vinuri superioare dintr-un mix de tradiție și tehnologie
  • AQUA Carpatica – Apă pură din munții Carpați
  • Grandma’s Delights – Gusturi autentice românești la borcan
  • Lactate Brădet – Lactate deosebite, doar din lapte românesc
  • Fresh Bite – Fructe și legume doar proaspete și de calitate
  • Lactate de Colțești – Lactate din inima Munților Apuseni
  • Domeniul Bogdan – Vinuri biodinamice de pe plaiurile românești
  • Vegan Harmony – Bunătăți vegane din Mureș
  • Carpatina – Apa ținutului cu suflet bun
  • Crama Petro Vaselo – Vinuri elegante și complexe
  • I WOOD BE – Produse artizanale eco friendly
  • Băcănia Boierească – Produse artizanale și tradiționale românești

JOI, 10 OCTOMBRIE 2024

09:30 – 10:00

Welcome Coffee și networking offered by A.S.A.S.

Expoziție și testare calitate:

  • 62 de stațiuni de cercetare A.S.A.S. – Expoziție de excelență
  • Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
  • Domeniile Sâmburești – Vinuri superioare dintr-un mix de tradiție și tehnologie
  • AQUA Carpatica – Apă pură din munții Carpați
  • Artesana – Artizanii laptelui românesc
  • Grandma’s Delights – Gusturi autentice românești la borcan
  • Lactate Brădet – Lactate deosebite, doar din lapte românesc
  • Lactate de Colțești – Lactate din inima Munților Apuseni
  • Fresh Bite – Fructe și legume doar proaspete și de calitate
  • Domeniul Bogdan – Vinuri biodinamice de pe plaiurile românești
  • Vegan Harmony – Bunătăți vegane din Mureș
  • Carpatina – Apa ținutului cu suflet bun
  • Crama Petro Vaselo – Vinuri elegante și complexe
  • I WOOD BE – Produse artizanale eco friendly
  • Băcănia Boierească – Produse artizanale și tradiționale românești
  • Riamar Fruct – Zmeură și căpșuni pe gustul tuturor

!! SALUTĂM UN EVENIMENT EXCEPȚIONAL !!
Cea de-a XII-a Adunare Generală a Uniunii Academiilor Europene pentru Științe Aplicate în Agricultură, Alimentație și Natură
Organised by A.S.A.S
– by invitation only –
Deschidere oficială UEAA
Orele: 10:00 – 12:00

12:00 – 12:30

Coffee break & Expoziție de excelență și testare de calitate

12:30 – 14:30

Inovare și sustenabilitate: între obligație și oportunitate.
Dezvoltare durabilă, schimbare permanentă

Deschidere oficială BucharestFoodSummit – Laudatio parteneri, sponsori, invitați

Leontin DINULESCU – Președinte, BucharestFoodSummit

Moderator:

  • Valeriu TABĂRĂ – Președinte, Academia de Științe Agricole și Silvice

Co-moderator:

  • Leontin DINULESCU – Președinte, BucharestFoodSummit

Speakeri:

  • Mihail COMAN – Director General, ICDP Pitești – Mărăcineni
  • Cornel CĂTOI – Rector, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca
  • Alina DONICI – Fondator, Artesana
  • Cosmin Alin POPESCU – Rector, USVT Timișoara
  • László BORBÉLY – Consilier de stat şi coordonator Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Guvernul României
  • Jean VALVIS – Antreprenor, Valvis Holding. Temă: „Reputația de business”
  • Valer HANCAȘ – Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România
  • Varujan PAMBUCCIAN – Membru al Comisiei de Agricultură silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, Camera Deputaților

Generatori de dezbatere:

  • Alexandru BACIU – Fermier integrat, Ferma Baciu
  • Anca GHIORGHICĂ – Director General, Urbalendar
  • Ionuț OLTEANU – Fermier, Agromad Crops
  • Ioan JELEV – Vicepreședinte, ASAS

Extras din lista de participanți:

  • George SAVA – Consultant proiecte agricole și legislație
  • Teodora NICULESCU – Fondator, Grandma’s Delights
  • Călin BADEA – Antreprenor, Lactate Brădet
  • Marius CHIOREA – Director Vânzări, Torockoi

14:30 – 15:00

Coffee break & Expoziție de excelență și testare de calitate

15:00 – 17:00

Finanțarea dezvoltării activității. Inflație, costuri de securitate. Finanțarea procesării și integrării

Moderator:  Leontin DINULESCU – Președinte, Bucharest Food Summit
Co-moderator: Cristian GĂINĂ – Vicepreședinte, Asociația Consultanților în Management din România

Speakeri:

  • Andrei VICOL – Antreprenor, Avicola Focșani
  • Tiberiu DĂNEȚIU – Director Corporate Affairs & Board Member, Auchan România
  • Alexandru STĂNESCU – Director General, ADR Sud-Vest Oltenia
  • Adrian IOFCEA – CEO, Fotonia
  • Varujan VOSGANIAN – Economist, Președinte Uniunea Scriitorilor
  • Adrian PINTEA – Secretar de Stat, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
  • Gabriel BIRIȘ – Manager Partner, Biriș-Goran Legal & Tax

Generatori de dezbatere:

  • Horațiu NEAGOȘ – Director General, Centrul General de Arhivare
  • Călin BADEA – Antreprenor, Lactate Brădet
  • Daniel COMĂNIȚĂ – Antreprenor, Global Commercium Development
  • Viorel ȘERBĂNICĂ – Antreprenor, Petrotras

Extras din lista de participanți:

  • Romeo IVAȘCU – Antreprenor, Fresh Bite
  • Florina DOBRE – CEO, Bringo
  • Cristina COMAN – Director, RNDR-MADR
  • Andrei COMAN – CEO, Appex
  • Daniel DONICI – Antreprenor, Artesana
  • Viorela PITULICE – Senior Editor, FoodBiz

17:00-17:30

Coffee break & expoziție de excelență și testare de calitate

Expoziție și testare calitate:

  • Expoziție de excelență – 62 de stațiuni de cercetare A.S.A.S.
  • Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
  • Domeniile Sâmburești – Vinuri superioare dintr-un mix de tradiție și tehnologie
  • AQUA Carpatica – Apă pură din Munții Carpați
  • Artesana – Artizanii laptelui românesc
  • Grandma’s Delights – Gusturi autentice românești la borcan
  • Lactate Brădet – Lactate deosebite, doar din lapte românesc
  • Lactate Torokoi – Lactate din inima Munților Apuseni
  • Fresh Bite – Fructe și legume doar proaspete și de calitate
  • Crama Bogdan – Vinuri biodinamice de pe plaiurile românești
  • Vegan Harmony – Bunătăți vegane din Mureș
  • Carpatina – Apa ținutului cu suflet bun

19:00

Procese de integrare și creșterea vitezei de contractare

Masă Rotundă by Safety Approach

– by invitation only – 

VINERI, 11 OCTOMBRIE 2024

09:30 – 11:30

Branding permanent. Accelerarea vitezei de reacție și a personalizării în comunicare. Inovare umană și/sau IA

Moderator:

  • Irina BOGDAN – Event Producer, FoodIntelForum

Co-moderatori:

  • Lia EPURE – Director, Ziua de Vest
  • Laura DRĂGULEANU – Marketing & PR, ComputerLand România

Speakeri:

  • Costel NEGRICEA – Rector, Universitatea Româno-Americană
  • Alice GAVRIL – Managing Partner, Godmother
  • Linda WILLY – Director Marketing, TRANSAVIA
  • Irina BUTNARU – Head of Corporate Communications & Spokesperson, PENNY
  • Valentina VESLER – Head of PR & Communication, Aqua Carpatica
  • Hortensia NĂSTASE – Vice-Președinte Creative Services, Lowe Group

Generatori de dezbatere:

  • Maria TĂTARU – Marketing Manager, Autonom
  • Varujan PAMBUCCIAN – Membru al Comisiei de Agricultură silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, Camera Deputaților
  • Oana IFTIME – Managing Partner, ID Media Communication
  • Dinna DONEANU – PR & Marketing, Eutron
  • Misha POPESCU – Country Marketing Manager, Sezamo
  • Cristina Andreea STAN – Marketing Manager, ManpowerGroup Romania

Extras din lista de participanți:

  • Marius GOGORIȚA – CEO, Prodal 94
  • Alexandra LOVIN – Antreprenor, Re7 Consulting
  • Mihai Cioc SCARLAT – Managing Director, CNCD Auto
  • Ana Maria MIHĂESCU – Antreprenor, Castel Salbek
  • Elena FILIP – Antreprenor, EF WORDS GROUP

11:30 – 12:00

Coffee break & Expoziție de excelență oferită de Universitatea Româno Americană

12:00 – 14:00

Branding, networking și competitivitate. Export de excelență. State performante

Moderator: Leontin DINULESCU – Președinte, BucharestFoodSummit
Co-moderator: Bogdan POPOVICI – Strategy Advisor, Food Intel Forum

Speakeri:

  • Dan ȚONE – CEO, EUTRON
  • Alina CREȚU – Director executiv, Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR)
  • Doru FRUNZULICĂ – Vice-președinte, Agenția Română pentru Investiții și Comerț Exterior
  • Iulian FOTA – Conferențiar universitar, Academia Națională de Informații Mihai Viteazul
  • Petre ROMAN – Președinte, Universitatea Swiss UMF-Geneva
  • Sorin CÎMPEANU – Vicepreședinte Senatul României, Rector USAMV București

Generatori de dezbatere:

  • Sorin FRECIU – Manager, Money.ro
  • Vladimir ALEXANDRESCU –Purtător de cuvânt, Institutul Național de Statistică
  • Ștefan GADOLA – Antreprenor, EnergoBit
  • Marius NAN – Antreprenor, Safety Approach
  • Dragoș FRUMOSU –Președinte, SINDALIMENTA
  • Cătălin MAHU – Antrepronor, La Mama

Extras din lista de participanți:

  • Andrei NAGY – Sales Executive, UiPath
  • Robert SZAKACS – Antreprenor, Lactate de Colțești
  • Bogdan PLEȘOIANU – Director general, Domeniul Bogdan
  • Andrei VICOL – Antreprenor, Avicola Focsani
  • Viorela PITULICE – Senior Editor, FoodBiz

Expoziție și testare calitate:

  • Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
  • Artesana – Artizanii laptelui românesc
  • Domeniile Sâmburești – Vinuri superioare dintr-un mix de tradiție și tehnologie
  • AQUA Carpatica – Apă pură din Munții Carpați
  • Grandma’s Delights – Gusturi autentice românești la borcan
  • Lactate Brădet – Lactate deosebite, doar din lapte românesc
  • Lactate de Colțești – Lactate din inima Munților Apuseni
  • Domeniul Bogdan – Vinuri biodinamice de pe plaiurile românești
  • Vegan Harmony – Bunătăți vegane din Mureș
  • Carpatina – Apa ținutului cu suflet bun
  • Crama Petro Vaselo –Vinuri elegante și complexe
  • I WOOD BE – Produse artizanale eco friendly

19:00

Condiții obligatorii de performanță: platforma continuă între mediul academic, oameni de afaceri și autorități

Masă Rotundă

– by invitation only –

Acest program este în proces de actualizare continuă.
Mai mulți speakeri și parteneri vor fi adăugați săptămânal.
Vă rugăm să reveniți pe această pagină și să urmăriți și pagina noastră pe Facebook BucharestFoodSummit pentru ultimile noutăți