PROGRAMUL EVENIMENTELOR
BucharestFoodSummit.ro
Ediția a VII-a, 09-11 octombrie 2024
MIERCURI, 09 OCTOMBRIE 2024
17:00 -19:00
Direcțiile evoluției economice la sfârșitul anului 2024.
România și Europa de Sud-Est. Crize posibile, soluții posibile.
LeaderSpace
– by invitation only: Sponsors, Partners, VIP –
Expoziție și testare calitate:
- Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
- Artesana – Artizanii laptelui românesc
- Domeniile Sâmburești – Vinuri superioare dintr-un mix de tradiție și tehnologie
- AQUA Carpatica – Apă pură din munții Carpați
- Grandma’s Delights – Gusturi autentice românești la borcan
- Lactate Brădet – Lactate deosebite, doar din lapte românesc
- Fresh Bite – Fructe și legume doar proaspete și de calitate
- Lactate de Colțești – Lactate din inima Munților Apuseni
- Domeniul Bogdan – Vinuri biodinamice de pe plaiurile românești
- Vegan Harmony – Bunătăți vegane din Mureș
- Carpatina – Apa ținutului cu suflet bun
- Crama Petro Vaselo – Vinuri elegante și complexe
- I WOOD BE – Produse artizanale eco friendly
- Băcănia Boierească – Produse artizanale și tradiționale românești
JOI, 10 OCTOMBRIE 2024
09:30 – 10:00
Welcome Coffee și networking offered by A.S.A.S.
Expoziție și testare calitate:
- 62 de stațiuni de cercetare A.S.A.S. – Expoziție de excelență
- Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
- Domeniile Sâmburești – Vinuri superioare dintr-un mix de tradiție și tehnologie
- AQUA Carpatica – Apă pură din munții Carpați
- Artesana – Artizanii laptelui românesc
- Grandma’s Delights – Gusturi autentice românești la borcan
- Lactate Brădet – Lactate deosebite, doar din lapte românesc
- Lactate de Colțești – Lactate din inima Munților Apuseni
- Fresh Bite – Fructe și legume doar proaspete și de calitate
- Domeniul Bogdan – Vinuri biodinamice de pe plaiurile românești
- Vegan Harmony – Bunătăți vegane din Mureș
- Carpatina – Apa ținutului cu suflet bun
- Crama Petro Vaselo – Vinuri elegante și complexe
- I WOOD BE – Produse artizanale eco friendly
- Băcănia Boierească – Produse artizanale și tradiționale românești
- Riamar Fruct – Zmeură și căpșuni pe gustul tuturor
!! SALUTĂM UN EVENIMENT EXCEPȚIONAL !!
Cea de-a XII-a Adunare Generală a Uniunii Academiilor Europene pentru Științe Aplicate în Agricultură, Alimentație și Natură
Organised by A.S.A.S
– by invitation only –
Deschidere oficială UEAA
Orele: 10:00 – 12:00
12:00 – 12:30
Coffee break & Expoziție de excelență și testare de calitate
12:30 – 14:30
Inovare și sustenabilitate: între obligație și oportunitate.
Dezvoltare durabilă, schimbare permanentă
Deschidere oficială BucharestFoodSummit – Laudatio parteneri, sponsori, invitați
Leontin DINULESCU – Președinte, BucharestFoodSummit
Moderator:
- Valeriu TABĂRĂ – Președinte, Academia de Științe Agricole și Silvice
Co-moderator:
- Leontin DINULESCU – Președinte, BucharestFoodSummit
Speakeri:
- Mihail COMAN – Director General, ICDP Pitești – Mărăcineni
- Cornel CĂTOI – Rector, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca
- Alina DONICI – Fondator, Artesana
- Cosmin Alin POPESCU – Rector, USVT Timișoara
- László BORBÉLY – Consilier de stat şi coordonator Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Guvernul României
- Jean VALVIS – Antreprenor, Valvis Holding. Temă: „Reputația de business”
- Valer HANCAȘ – Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România
- Varujan PAMBUCCIAN – Membru al Comisiei de Agricultură silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, Camera Deputaților
Generatori de dezbatere:
- Alexandru BACIU – Fermier integrat, Ferma Baciu
- Anca GHIORGHICĂ – Director General, Urbalendar
- Ionuț OLTEANU – Fermier, Agromad Crops
- Ioan JELEV – Vicepreședinte, ASAS
Extras din lista de participanți:
- George SAVA – Consultant proiecte agricole și legislație
- Teodora NICULESCU – Fondator, Grandma’s Delights
- Călin BADEA – Antreprenor, Lactate Brădet
- Marius CHIOREA – Director Vânzări, Torockoi
14:30 – 15:00
Coffee break & Expoziție de excelență și testare de calitate
15:00 – 17:00
Finanțarea dezvoltării activității. Inflație, costuri de securitate. Finanțarea procesării și integrării
Moderator: Leontin DINULESCU – Președinte, Bucharest Food Summit
Co-moderator: Cristian GĂINĂ – Vicepreședinte, Asociația Consultanților în Management din România
Speakeri:
- Andrei VICOL – Antreprenor, Avicola Focșani
- Tiberiu DĂNEȚIU – Director Corporate Affairs & Board Member, Auchan România
- Alexandru STĂNESCU – Director General, ADR Sud-Vest Oltenia
- Adrian IOFCEA – CEO, Fotonia
- Varujan VOSGANIAN – Economist, Președinte Uniunea Scriitorilor
- Adrian PINTEA – Secretar de Stat, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
- Gabriel BIRIȘ – Manager Partner, Biriș-Goran Legal & Tax
Generatori de dezbatere:
- Horațiu NEAGOȘ – Director General, Centrul General de Arhivare
- Călin BADEA – Antreprenor, Lactate Brădet
- Daniel COMĂNIȚĂ – Antreprenor, Global Commercium Development
- Viorel ȘERBĂNICĂ – Antreprenor, Petrotras
Extras din lista de participanți:
- Romeo IVAȘCU – Antreprenor, Fresh Bite
- Florina DOBRE – CEO, Bringo
- Cristina COMAN – Director, RNDR-MADR
- Andrei COMAN – CEO, Appex
- Daniel DONICI – Antreprenor, Artesana
- Viorela PITULICE – Senior Editor, FoodBiz
17:00-17:30
Coffee break & expoziție de excelență și testare de calitate
Expoziție și testare calitate:
- Expoziție de excelență – 62 de stațiuni de cercetare A.S.A.S.
- Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
- Domeniile Sâmburești – Vinuri superioare dintr-un mix de tradiție și tehnologie
- AQUA Carpatica – Apă pură din Munții Carpați
- Artesana – Artizanii laptelui românesc
- Grandma’s Delights – Gusturi autentice românești la borcan
- Lactate Brădet – Lactate deosebite, doar din lapte românesc
- Lactate Torokoi – Lactate din inima Munților Apuseni
- Fresh Bite – Fructe și legume doar proaspete și de calitate
- Crama Bogdan – Vinuri biodinamice de pe plaiurile românești
- Vegan Harmony – Bunătăți vegane din Mureș
- Carpatina – Apa ținutului cu suflet bun
19:00
Procese de integrare și creșterea vitezei de contractare
Masă Rotundă by Safety Approach
– by invitation only –
VINERI, 11 OCTOMBRIE 2024
09:30 – 11:30
Branding permanent. Accelerarea vitezei de reacție și a personalizării în comunicare. Inovare umană și/sau IA
Moderator:
- Irina BOGDAN – Event Producer, FoodIntelForum
Co-moderatori:
- Lia EPURE – Director, Ziua de Vest
- Laura DRĂGULEANU – Marketing & PR, ComputerLand România
Speakeri:
- Costel NEGRICEA – Rector, Universitatea Româno-Americană
- Alice GAVRIL – Managing Partner, Godmother
- Linda WILLY – Director Marketing, TRANSAVIA
- Irina BUTNARU – Head of Corporate Communications & Spokesperson, PENNY
- Valentina VESLER – Head of PR & Communication, Aqua Carpatica
- Hortensia NĂSTASE – Vice-Președinte Creative Services, Lowe Group
Generatori de dezbatere:
- Maria TĂTARU – Marketing Manager, Autonom
- Varujan PAMBUCCIAN – Membru al Comisiei de Agricultură silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, Camera Deputaților
- Oana IFTIME – Managing Partner, ID Media Communication
- Dinna DONEANU – PR & Marketing, Eutron
- Misha POPESCU – Country Marketing Manager, Sezamo
- Cristina Andreea STAN – Marketing Manager, ManpowerGroup Romania
Extras din lista de participanți:
- Marius GOGORIȚA – CEO, Prodal 94
- Alexandra LOVIN – Antreprenor, Re7 Consulting
- Mihai Cioc SCARLAT – Managing Director, CNCD Auto
- Ana Maria MIHĂESCU – Antreprenor, Castel Salbek
- Elena FILIP – Antreprenor, EF WORDS GROUP
11:30 – 12:00
Coffee break & Expoziție de excelență oferită de Universitatea Româno Americană
12:00 – 14:00
Branding, networking și competitivitate. Export de excelență. State performante
Moderator: Leontin DINULESCU – Președinte, BucharestFoodSummit
Co-moderator: Bogdan POPOVICI – Strategy Advisor, Food Intel Forum
Speakeri:
- Dan ȚONE – CEO, EUTRON
- Alina CREȚU – Director executiv, Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR)
- Doru FRUNZULICĂ – Vice-președinte, Agenția Română pentru Investiții și Comerț Exterior
- Iulian FOTA – Conferențiar universitar, Academia Națională de Informații Mihai Viteazul
- Petre ROMAN – Președinte, Universitatea Swiss UMF-Geneva
- Sorin CÎMPEANU – Vicepreședinte Senatul României, Rector USAMV București
Generatori de dezbatere:
- Sorin FRECIU – Manager, Money.ro
- Vladimir ALEXANDRESCU –Purtător de cuvânt, Institutul Național de Statistică
- Ștefan GADOLA – Antreprenor, EnergoBit
- Marius NAN – Antreprenor, Safety Approach
- Dragoș FRUMOSU –Președinte, SINDALIMENTA
- Cătălin MAHU – Antrepronor, La Mama
Extras din lista de participanți:
- Andrei NAGY – Sales Executive, UiPath
- Robert SZAKACS – Antreprenor, Lactate de Colțești
- Bogdan PLEȘOIANU – Director general, Domeniul Bogdan
- Andrei VICOL – Antreprenor, Avicola Focsani
- Viorela PITULICE – Senior Editor, FoodBiz
Expoziție și testare calitate:
- Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
- Artesana – Artizanii laptelui românesc
- Domeniile Sâmburești – Vinuri superioare dintr-un mix de tradiție și tehnologie
- AQUA Carpatica – Apă pură din Munții Carpați
- Grandma’s Delights – Gusturi autentice românești la borcan
- Lactate Brădet – Lactate deosebite, doar din lapte românesc
- Lactate de Colțești – Lactate din inima Munților Apuseni
- Domeniul Bogdan – Vinuri biodinamice de pe plaiurile românești
- Vegan Harmony – Bunătăți vegane din Mureș
- Carpatina – Apa ținutului cu suflet bun
- Crama Petro Vaselo –Vinuri elegante și complexe
- I WOOD BE – Produse artizanale eco friendly
19:00
Condiții obligatorii de performanță: platforma continuă între mediul academic, oameni de afaceri și autorități
Masă Rotundă
– by invitation only –