PROGRAMUL EVENIMENTELOR
BucharestFoodSummit.ro
Ediția a VI-a, 11-13 octombrie 2023
14:00 – 14:30
Welcome Coffee și Networking
14:30 – 16:30
PANEL I
Viitor și dileme de marketing și comunicare în era Inteligenței Artificiale. Este IA sustenabilă?
(by invitation only)
MODERATOR: Rareș Stan – Deputy Event Manager, Urbalendar
CO-MODERATOR: Irina Bogdan – Deputy Event Producer, FoodIntelForum
SPEAKERI:
- Katerina Todorovski – Head of Brand Marketing- BCR
„George – primul banking inteligent din România. Mai mult decât o aplicație” - Ștefania Bătrînca – Corporate Affairs & Communications Manager, Bergenbier
„Comunicarea corporate in industria berii” - Laura Drăguleanu – Marketing & PR Manager, ComputerLand România
„Profitabilitatea – principala motivație pentru integrarea IA în activitățile de marketing” - Artemis Boldea – COO, AdSymphony
- Meda Vasiliu – Regional Operations Director , Ana Hotels Romania
- Cosmin Rădoi – Managing Partner, Retail Media Hub
„Retail media – noua frontieră în comunicarea eficientă pentru branduri” - Valentina Vesler – Director Comunicare, Grupul Valvis Holdings
„Din culisele comunicării relevante, element cheie în construcția de brand” - Septimiu Postelnicu – CEO, SustenLink
„Autenticitate și sustenabilitate – puncte de interes comune în jocul diferențierii de marketing” - Yoav Bar – CEO, Muller Dairy România
GENERATORI DE DEZBATERE:
- Nicolae Vasile – Președinte LAPAR
- Dan Țone – CEO, Eutron
- Alexandru Vasiliu – Sales & Marketing, e-Mobility Rentals
- Bűkfeyes-Rákossy Zsombor – Director Regional, Goodwill Consulting
Extras din lista de participanți:
- Gianina Negreanu – Comunicare și Relatii Publice, Societatea Română de Radiodifuziune
- Ramona Zamfir – Marketing manager,Muller România
- Elena-Valentina Filip – PR & Communications Expert, Sezamo
- Dinna Doneanu – Pr&Marketing, Eutron
- Olga Lavrova – Director Marketing, Roshen One
17:30 – 19:30
LEADER SPACE
(by invitation only)
– exclusive tasting by Beciul Domnesc –
Oportunități generate de crizele în creștere. Soluții pentru criza accelerată a forței de muncă
CHAIRMAN: Gabriel Biriș – Co-fondator Biriș Goran Legal+Tax
CO-CHAIRMEN:
- Leontin Dinulescu – Președinte, BucharestFoodSummit
- Darius Georgiu – Vicepreședinte, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș
SPEAKERI:
- Virgil Ștefan Nițulescu – Director, Muzeul Național al Țăranului Român
- Gabril Makki – CEO Kifli Ungaria și Sezamo România
- Aurel Simion – Secretar de Stat, MADR
- Ioan-Marcel Boloș – Ministrul Finanțelor
GENERATORI DE DEZBATERE:
- Valeriu Tabără – Președinte, Academia de Științe Agricole
- Michele Santorelli – Președinte, ItalProd
Extras din lista de participanți:
- Dan Suciu – Purtător de cuvânt, BNR
- Horia Constatinescu – Președinte, ANPC
[/icon_timeline_feat][icon_timeline_sep time_sep_title=”Joi, 12 octombrie 2023″ seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” time_sep_color=”#ffffff” font_size=”desktop:20px;”][icon_timeline_feat]
08:30 – 09:30
Welcome coffee și networking, oferit de A.S.A.S.
09:30 – 11:30
9:30-9:35 – Deschidere oficială BucharestFoodSummit – Laudatio parteneri, sponsori, invitați
PANEL I
Viitorul fermelor și firmelor producătoare de produse alimentare și băuturi între cercetare și obligația sustenabilității
MODERATOR: Leontin Dinulescu, Președinte BucharestFoodSummit
CO-MODERATOR: Valeriu Tabără, Președinte A.S.A.S.
SPEAKERI:
- Mircea Geoană – Secretar General Adjunct, NATO
- ”Securitate economică, securitate alimentară: imediat!!”
- Adrian Bota – Director, Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Bubalinelor Șercaia
„Eficiența economică a creșterii bubalinelor” - Ciprian Radu – Director Adjunct, Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pt Creșterea Bovinelor-Dancu
„Structura costului de producție a litrului de lapte” - Silvia Străjeru – Director- Banca de Resurse Genetice Vegetale „Mihai Cristea” Suceava
„Capitalul genetic păstrat la Banca de Gene Suceava – element esențial al securității alimentare” - Nastasia Belc –Director General –Institutul de bio resurse alimentare București
„Cum să facem alegeri alimentare sănătoase și sustenabile?” - Ioan Jelev – Vice Președinte, ASAS
„Vulnerabilitatea resurselor de apă în România și la nivel global” - Boris Găină – Vicepreședinte, Academia de Științe a Moldovei
„Evoluția vinului în Republica Moldova” - Petre Roman – Președinte, UMEF Geneva
„Agricultura regenerativă: practici vechi și rezultate noi” - Varujan Pambuccian – Membru, Comisia pentru Agricultură Camera Deputaților
„Hrana și viitorul proteinelor”
GENERATORI DE DEZBATERE:
- Alexandru Baciu – Fermier integrat, Ferma Baciu
- Ionuț Olteanu – Antreprenor, Agromad; Vicepreședinte Forța Fermierilor
Extras din lista de participanți:
- Vali Niță – Account Manager, Viva Wall
- Lucian Băcioiu – Terra Silva
11:30 – 12:00
Coffee break & testare de produse de excelență offered by A.S.A.S. și centrele de cercetare, Beciul Domnesc, Crama Strămutată
12:00 – 13:30
PANEL II
Acceleratori de dezvoltare și calitate pe tot lanțul de trasabilitate. Stimularea producției locale. Mari producători internaționali
12:00 – 13:30
MODERATOR: Irina Bogdan – Deputy Event Producer, FoodIntelForum
COMODERATOR: George Sava – Director-adjunct, DAJ Buzău, MADR
SPEAKERI:
- Vladimir Alexandrescu – Purtător de cuvânt, INS
„Un paradox de depășit: lideri la producție cu deficite cronice în schimburile externe!” - Tiberiu Dănețiu – Director Marketing, Auchan România
- Bogdan Chirițoiu – Președinte, Consiliul Concurenței
„Echilibrarea produselor românești pe piață locală” - Ion Biriș – Președinte, HORA
„Trasabilitatea produselor alimentare și sustenabilitatea businessurilor în industria HoReCa” - Gabriel Biriș – Manager Partener, Biriș-Goran Legal & Tax
„Studiu Tax Institute: Modificările Noului Cod Fiscal. Inventar si Impact”
GENERATORI DE DEZBATERE:
- Marian Cuzdrioreanu – Preşedinte, RO-FISH
- George Butunoiu – Critic-Expert Recrutare, Restrocracy
Extras din lista de participanți:
- Cornel Ristache – Antreprenor, Crama Strămutată
- Laurențiu Oltean – Sales Manager, Optimeat
13:30 – 14:00
Coffee break & testare de produse de excelență oferit de A.S.A.S., Beciul Domnesc și Crama Strămutată
14:00 – 15:30
Eficientizare, finanțare, securitate și profit în lanțul alimentar
MODERATOR: Septimiu Postelnicu – CEO, SustenLink
COMODERATOR: Dragoș Frumosu – Președinte, Sindalimenta
SPEAKERI:
- Dan Țone – CEO, Eutron
„Deșeurile alimentare – problemă și oportunitate” - Cătălin Mahu – Antreprenor, Lanțul de restaurante La Mama
„Gastronomia românească – brand de țară” - Varujan Vosganian – Președinte Uniunea Armenilor din România
„Soluții pentru criza management-ului lanțurilor valorice” - Roberto Musneci – Președinte, Camera de Comerț Italiene pentru România
- Dan Nicula – Director General, ADR București-Ilfov
„Fonduri europene pentru mediul privat” - Bogdan Alexandrescu – Director Direcția Agri, CEC Bank
„CEC Bank – pentru investiții de succes” - Gabriel Biriș – Manager Partener, Biriș-Goran Legal & Tax
„Modificările Codului Fiscal asumate de Guvern”
- Florin Ion Barbu – Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (tbc)
GENERATORI DE DEZBATERE:
- Alexandru Stănescu – Director General, ADR Sud-Vest Oltenia
- Georgiu Darius – Vicepreședinte, Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș
- David Todoran – Antreprenor, Mirdatod Ibănești
Extras din lista de participanți:
- Bűkfeyes-Rákossy Zsombor – Director Vânzări, Goodwill consulting
- Ionuț Nache – Director General, INAQ
[/icon_timeline_feat][icon_timeline_sep time_sep_title=”Vineri, 13 octombrie 2023″ seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” time_sep_color=”#ffffff” font_size=”desktop:20px;”][icon_timeline_feat]
10:30 – 12:30
Prezentare de proiecte finanțabile
(by invitation only)
MODERATOR: Sorin Freciu – Antreprenor, Money.ro
COMODERATOR: Bogdan Popovici, Bucharest Food Summit
Extras din lista de participanți:
Nicolae Vasile, Președinte LAPAR
Ștefan Vanea, Fondator VBR Labs
[/icon_timeline_feat][/icon_timeline]