PROGRAMUL EVENIMENTULUI

PROGRAM NETWORKING

  • 22 octombrie, ora 16:00

    Club LeaderSpace – Speakeri, Parteneri, Sponsori

    by invitation only

  • 24 octombrie, ora 20:00

    Concert – Parteneri BucharestFoodSummit.ro

    by invitation only

  • 5 noiembrie, ora 16:00

    Club LeaderSpace – Speakeri, Parteneri, Sponsori

    by invitation only

  • 11 noiembrie, ora 19:00

    Cina Exclusiva – Sponsori si Parteneri – 16 participanti

    by invitation only

PROGRAM SINTETIC DE CONFERINȚE

  • 12 noiembrie - ZIUA 1

    • ora 9: 15 – 11:00 – Panel 1 – Evolutia calitatii fortei de munca in agribusiness si HORECA in Europa Centrala si de Sud-Est –  Sala Constantin Barbulescu – 60 locuri
    • ora 11:30 – 13:30 – Panel 2 – Tehnici de imbunatatire a calitatii serviciilor in agribusiness, productie alimentara, productie de bauturi, retail si HORECA – Sala Constantin Barbulescu 60 locuri
    • ora 9: 15 – 11:00 – Panel 3 – Desertificarea si influenta factorilor de clima in agribusiness-ul din Europa Centrala si de Sud Est. – Sala Madgearu – 60 locuri
    • ora 11:30 – 13:30 Panel 4 – Agrointeligenta – Alianța producătorilor agroalimentari cu retailerii și consumatorii. Cai de realizare – Sala Madgearu – 60 locuri
    • ora 13:30 – Business Lunch
    • ora 16:00 Club LeaderSpace – Influenta brandului de tara asupra exporturilor, Hotel Sheraton by invitation only
    • ora 19:00 Cina Exclusiva 60 participanti by invitation only
  • 13 noiembrie - ZIUA 2

    • ora 9: 15 – 11:00 – Panel 5  – Modalitati de finantare alternativa pentru antreprenorii firmelor medii si mari din agribusiness, productie alimentara, de bauturi si HORECA.  – Sala Colorado, Hotel Sheraton  – 60 locuri
    • ora 11:30 – 13:30 – Panel 6 – Accesarea finantarilor suplimentare pentru antreprenorii de start-up-uri. Fonduri de investitii si finantari private. Prezentare de business planuri si oportunitati – Sala Colorado, Hotel Sheraton
    • 13:30 – Business Lunch
    • 19:00 – Cina Exclusiva  60 participanti by invitation only
  • 14 noiembrie - ZIUA 3

    • ora 9:15 – Panel 7 – Eficientizarea dialogului între mediul de afaceri și autorități. Mecanisme moderne de comunicare – Sala Constantin Barbulescu – 24 locuri
    • ora 9: 15Panel 8 –Tehnologizarea proceselor integrate in agricultura de precizie, retail si HoReCa. – Sala Madgearu – 60 locuri
    • ora 11: 30 – Sesiune plenara – Dezvoltarea brandurilor de tara in Europa Centrala si de Sud Est prin ridicarea calitatii produselor eco, produselor traditionale si a lantului HORECA.  – Aula Magna, ASE
    • 13:30 – Business Lunch
    • 19:00 – Cina Exclusiva  60 participanti by invitation only